hamil ka tak

selama sminggu saya lewat dtg haid...lpastu sy test pt ..positif selang brapa hari sy check jd ngatif...dan sy ada keluar darah sdikit ja...apa ka sy hamil atau tak...

2 Các câu trả lời

kdg bole jd chemical pregnt.. kdg hormon. better check upt after 1 week @ terus g klinik. mcm sy lwt 10hr test upt mg terang double line.. after 1 week test utk double cmfirm mg double line terang.

4y trước

first sy check double line tp satu tak terang...in sha allah sy check esok....doakan sy pregnant yaa

Hmm sy rasa awk pi klinik test kt klinik. Nti doctor boleh nasihatkan awk juga.