Lewat period seminggu

Assalamualaikum mommy2 smua... Sy lewat sminggu period... Buat ujian upt double line terang...positif hamil ke..sbb sy bru lewat sminggu x period

Lewat period seminggu
7 Các câu trả lời

tahniah sis. jaga diri tu elok². jgn angkat berat.. saya pun first try buat ujian pregnancy test bulan lepas terus pekat line dia 🤣 minggu depan saya buka buku pink, insyaallah ❤️ nnti awak g klinik utk kepastian positif or not ☺️

1mo trước

perjuangan ttc akhirnya..tahniah 🫶

insyaAllah pregnant tu . saya pun dulu lambat 4 hari je . check upt tngok naik double line .

InsyaAllah. pregnant tu sis . tahniah

ya .. positif tu.. tahniah

tahniah..jaga diri

tahniah

Ya