Lewat haid

Saya lewat dtg haid da sminggu perlu ke sy cek upt ..sy takot negative xnk kecewa lg..

7 Các câu trả lời

Boleh dah ni cek UPT. Kalau takut sangat, tunggu lagi seminggu. Elakkan stress, jangan takut terima kenyataan sbb ini salah satu kehidupan. Banyak lagi cabarannya kehidupan yg bakal dilalui. Didik diri utk semangat. Yeah! Takut terima result ni pun buat stress. Nak hamil, salah satu tips, elakkan stress. Chill je. Syukur bila result +ve. Negetive pun syukur... Banyak perkara kita enjoy menghadapinya. ❤️

4t trước

insyaallah..amin

ye..kalau delay priod smggu mesti double line upt..cuba ye..kalau takde rezeki jgn ptus asa..jgn stress..

Check je drpda dh tertnya2. Skurang2nya xlah terfkir stiap hari dh bila dh tau result upt

kalau tak nak check lagi takpe tapi make sure ambil folic acid sesiap

tkyah🤣 tunggu ada tnda tnda je baru cek

4t trước

sy da ad tanda MCM krem,dada bengkak tp Masih takot LG NK cek

samar2 / negative?