cara nak bk laluan peranakan

Selain dari berjln,, bersama suami apa lg yg kita blh bt utk buka laluan peranakan supaya senang bersalin

9 Các câu trả lời

Air selusuh حَنَّةُ وَلَدَتْ مَرْيَمَ، وَمَرْيَمُ وَلَدَتْ عِسَى عَلَيْهِ السَّلَامَ. أُخْرُجْ أَيُّهَا الوَلَدُ مِن بَطْنٍ ضِيقٍ الى سَعَةِ الدُّنيَا بِقُدْرَةِ اللهِ العَزِيزِ الحَكِيمِ. الذي جعلك في قرارٍ مَكِينٍ الى قَدَرٍ مَعْلُومٍ..٣ كالي لوانزلنا هذا...سورة الحسر ايات اخير...٩ كالي Guna air masak je sis

5y trước

Buat air slusuh, nk mudahkn brsalin

Sy pn tgh usaha nk cptkn hari bersalin. Sy xnk smpi overdue. Ada 10hari lg nk due.

5y trước

sma la.. sy ada 11hri lg due.. hrap2 cpatla bsalin sblm due.. 😅

bnykkan berjalan ...minum air suam bnyk...insya allah dipermudahkan...

5y trước

Mmg i duk jln banyak pun sampai x larat pun ada.mmg penat, letih sgt klu jln and naik tangga and turut tangga.

jogging... klu kuat laa.. sbb sya jogging pelan2...

buat pelvic floor exercise 10sec 3-4 time/day

5y trước

boleh try tgk youtube

squat sis 😄 insyaAllah

buat jln itik. menjadi 😂

5y trước

dekat2 nk bersalin. kalau dh turun tanda masa contraction tu buat cepatkan bukaan.

Cuba teknik ni

5y trước

Alamakk..sy tak de pulak contoh, sorry sbb sy tak minat kopi dgn teh..huhu..awk try google atau tye kat org kedai..nanti dia bantu..😊

Squat

5y trước

Squat xperlu bola