Luahan Hati

Sekitar bulan 6-7 saya ad kongsi pengalaman pertama check UPT positive line clear, sebab nk dptkan tips seterusnya, terima kasih sangat bagi semua yg bagi tips utk first mummy to be. Kandungan dah masuk 10 minggu tapi belum rezeki saya, beberapa hari sebelum bleeding , dan saya dh complete miscarriage selepas buat d&c. Doakan saya ada rezeki lebih baik akan datang insyaAllah. Saya simpan sini utk kenangan🤍

Luahan Hati
6 Các câu trả lời

Saya ada pengalaman 3x keguguran. Awal² memang sedih tapi percaya pada perancangan Allah.

10mo trước

Hmm kuatnya awak, betul hari demi hari insyaAllah kita dh boleh redha n terima