Dr scan kantung ade tp xda heartbeat., miscarriages xda rezeki..🥲

Bleeding byk waktu 6week tp scan ade kantung to xda heartbeat., buat urine test still positive pregnant..doc bg surat referred hospital utk D&C..😌😌

Dr scan kantung ade tp xda heartbeat., miscarriages xda rezeki..🥲
3 Các câu trả lời

Innalillahi wainna ilaihi roji’un . Salam takziah, moga Allah gantikan dgn yg lebih baik. Cuma sy nasihatkan elakkan d&c 🥹 sy dh kena thn lepas susah nk pregnant balik . Semoga dipermudahkan segala urusan sis

takziah sis huhu. yg ini anak ke brp ? sis masa bleeding keluar ketul2 ke..

pasni makan pil kuatkan rahim ok ...