Tips utk kantung jatuh sendiri

Nak tnya , ade tak tips nk bg kantung keluar sndiri without dnc? Takut la nak dnc. Sblum ni sy 2x miscarriage , 2² complete jatuh sndri. Ni yg ke 3 masih x de rezeki, stop growing at 9 weeks (missed miscariage). Doakan sy kuat ye mummy2 semua😢 Moga ade rezeki lagi lps ni.

3 Các câu trả lời

skrg mcm mana sis ? kantung keluar sendiri atau kena dnc ? saya pun doc bgi 6 Hari je ni. kantung Masih tk keluar. takut sbb lusa dh appointment ke hospital 😭

sblm ni jatuh sndri awk buat mcm mana?

4mo trước

Yg tu doc bg masa 2 mggu. Mmg contraction pstu kuar sndri. Yg ni doc bg masa smggu je. Hurm

moga kuat mommy