Clear blue plus samar2

Test masa belum due period lagi,test lepas complete 2nd dose vaksin,naik line cmnie,sapa2 ada pengalaman dengan clear blue plus nie,1st time,sebab bulan 6 baru lepas miscarriage masa tu kandungan 4 bulan(1st baby) selepas ttc 7tahun,tapi tak ada rezeki,14/7 period balik smp skrg tak period,period tak regular,tgh tunggu clear blue digital smp sebab beli kt shoppee,moga ade rezeki lagi amin. #pregnancy #ingintahu #pleasehelp

Clear blue plus samar2
5 Các câu trả lời

Tunggu sebulan lewat period. Test semula UPT. Dapat je double line sama terang dah boleh pergi klinik untuk pengesahan kehamilan.

hi sis mcm mna pregnant x ?? nk tahu sbb sy ada masalah mcm sis share pls

boleh saye tau tak sis .. gugur 4bulan sbb apa .. 4bulan tu brpe week

npk mcm smar2 g..x pe nti try g ye..smge dpmdhkn