Simptom 12 minggu

Sekarang saya masuk 12 minggu, ni masuk anak ke3... simptom saya yang sangat ketara adalah... 1. xboleh makan nasi, hidu nasi, masak nasi dekat sebulan dah 2. Xboleh makan ayam, daging, ikan, sayur, telur, cuma makan biskut kering, roti. Kalau makan juga pasti muntah ni pun dekat sebulan dah 3. Alergik 1 badan, dada, perut, leher, payudara, muka 4.Selalu peluh sejuk. 5.Berat berkurangan 2kg sejak mengandung. Kalau ikutkan saya ni obesiti, bmi dalam 30.. tapi sejak mengandung, berat badan berkurang. Sejarah 2 kehamilan yang lalu, ada GDM on diet. Boleh share simptom yang kamu alami sekarang.. dan ada x antara simptom yang saya share ni, berlaku dengan kamu... contohnya xdapat makan nasi. Jadi makan apa utk ganti kan nasi. Thank you

1 Trả lời

sy pun anak ke tiga..takde slra makan nasi..makan ayam pun tk bole...sy makan2, kuih roti2x asal prut tr isi...mee goreng mcm tue...sy trun 7kilo lagi...alahan truk sgt..tp msuk 13wkk ni...sy bole daa makan nasi dgn ikan jela...ayam tak bole msk ,klinik ada bg ubt tmbh slra makan .