pening dan mual bila makan / hidu nasi

kandungan dah masuk 8 minggu. saya langsung x dpt nak makan nasi. berat saya turun 1kg 😭 saya risau sangat. bila makan nasi terus saya rasa pitam dan muntah

4 Các câu trả lời

pembawaan tu sis.sama seperti saya juga 4w nasi xbleh hidu telur pun sama bila di goreng ndk suka bau nya...smpai muntah...mkn nasi pun lansung ndk bleh mkn mual² trus...tpi Klau masak bubur bleh lgi saya mkn..

2y trước

sama tu Kyta sis saya Klau nasi lnsung ndk bleh mkn sis...

samalah sy x dpt makan nasi tu pun sikit jak makan. hidu yg goreng2 pun x boleh terus termuntah. bubur sejala yg bole terima d tekak 😅

saya makan nasi macam budak umur 2 thun makan nasi...pastu x nak dah..pun trun berat bdan 1 kilo😢😢 baru 7w

sama la sis sy pn 8 minggu, sy pn bubur dan mihun sj dpt mkn... nasi dan mknan2 belauk mmg xdpt 😭