Sakit tapak kaki & keluar darah masa buang air besar.

Sekarang saya hamil 7 bulan, tapak kaki saya sangat sakit apalagi malam hari dan masa bangun pagi. Dan tadi masa buang air besar campur dengan darah. Apakah itu normal?

1 Trả lời

Banyak x darah? Warna merah ke? Kalau banyak pergi jumpa doc. Boleh jd mucus plug.

6y trước

Tanya doc. maybe berak bdarah. tp maybe jugak mucus plug. sy pn jd mcm tu juga, tp sikit je warna pink masa 31minggu. doc ckp mucus plug tp sikit je keluar so xpe.