Hai nak tanya, saya alahan bila makan nasi , air susu 🥲.

Sekarang saya alami sakit nak kencing sekaligus keluar darah sikit, sakit dalam perut. Dah pergi klinik dr bagi ubat antibiotik je. Sy golongan brsiko tp sy xbukak buku pink lg sbb sy kene ulang alik pergi ijn dgn HTA utk dptkan appointment. Sy rse stress sgt ble pregnant. Penat sgt hidup cmni. Dr mrh sy pregnant sbb sy ad mslh jantung tp ble sy nk gugurkn kndungan sume marah sy. Ckp sy xbrsyukurla apela. Sy yg tnggung seksanya .😭😭😭#firstbaby

3 Các câu trả lời

Haii sis . Kuatkan semangat ya, biasalah dugaan mengandung, kdg kita rasa tak kuat, tp bila dh lalui semua tu kita akan rasa seronok dgn pengalaman tu (wlpn ia menyakitkan pd waktu tu) . Klaw sis tk blh mkn nasi, try mkn roti @ biskut @ mkn benda-2 yg boleh kenyg kejap . Sbb bila tk ckup tenaga, kita sndiri rasa lemau . Sy pn pernh brpa hari mkn roti aje, wlpn muak, tp drpd tk makan kan ? Psl sakit nk kencing, sy cdgkn sis kerap n bykkan mnum air masak, mgkin proses perkumuhan tu terjejas akibat kekurangan air dlm bdn kita . Rzeki tuhan beri pada sis, ada baby, ada org susah nk dpt tau ❤️ tuhan tahu sis mampu, sbb itu dia beri ujian . Kuat ya 👍🏻💪🏼

sis jalani kehidupan seperti ombak air d laut ...tenang dan damai relax semua qkan ok

jgn strss sis..