Sakit perut mcm period pain tp belah kanan je, kdg sakit dlm bontot

Hi mommies, sy dah pegi women & children specialist hospital n doctor buat urine test sbb syak sy ada kencing kotor. Tapi ujian test semua negative. Herlok semua tapi dia bg ubat kencing kotor jgk. Bila sy tanya kt farmasi safe ke for pregnancy? Dia confirmkan balik kt doc dann memang tak safe pun. So tolak ubat tu. Tapi dpt jugak ubat antibiotik zinnat n ubat sakit perut buscopan.. skang sy da balik rumah n now sy confuse kenapa kena makan ubat antibiotik, sbb result air kencing elok semua. Reason sy pegi hosp sbb dah berjam2 sakit dlm perut belah kanan. Doc da test tadi tekan2 perut kiri kanan atas bawah tak sakit pun. Tapi lebih kepada sakit mcm lenguh sampai ke belakang. Sy suspect ada kaitan dgn kehamilan. Tp doc diagnose lebih kpd penyakit kencing kotor (wicis skali lg sy tegaskan result air kencing cantik je. Doc sndiri pn ckp elok tu). Pastu sy nk kne mkn lg ke ubat antibiotik tu.. mommies ada x masalah sakit perut mcm period pain tp belah kanan je. Sakit tu sampai ke belakang. Td lama la smpai 2-3 jam dok sakit. Pastu hilang kejap, dan now sakit lg sikit mcm lenguh2 je..hmm confuse la sy.. mcm nk pegi klinik biasa je pulak utk check..

1 Trả lời

Lupa nk habaq, kandungan 11minggu 6 hari. Sy da telan je buscopan tu sbb da sakit sgt nk berdiri pn susah. Mcm lumpuh jap pinggang belah kanan. Tp antibiotik tu sy x mkn pn lg sbb x faham utk apa . Yg sy tau doc bg utk matikan kuman or bacteria dlm pundi kencing kn. Tp doc sndiri ckp kt sy td no bacteria detected dlm urine test