Food

Sekarang ni tinggal dengan MIL. If MIL masak or bau makanan dia masak mesti nak muntah. Kalau nak masak sendiri tak larat nak berdiri lama.

1 Trả lời

haah sama mcm saya dulu. my MIL buka kedai makan, so bila suami kerja, saya kena pergi kedai MIL. bila MIL masak, aduyaiii muntah2 saya terutama bau masakan rendang, sambal. saya trpksa ckp sy xblh thn bau and saya akn ddk jauh dari dapur & sapu minyak angin yg mild baunya. tp kejap je dlm 4-5bulan saya okay da..