Ilmu dan pengetahuan..

Assalamualaikum.. Sy nak tanya susu apa yg sesuai utk minum ya during pregnancy.. Then sy ni tak boleh bau masak2 n makan nasi, jd ibu2 ada tak suggestion food apa nak replace nasi.. Nak muntah aje kalau bau masak n even my mom sendiri tanya nak masak apa hari ni sy dah dizzy.. ? tq mommies yg sudi jwb..

1 Trả lời

Apa-apa jenis susu pun ok. As long as susu. Susu Anmum pun ok dah. Biasa awal mengandung biasalah tak boleh hidu benda yang selalu kita hidu. Maybe selera dah tukar spagetti ke, bubur ke. Sis cubalah dulu

5y trước

Ohhh okk terima kasih info nya mommies..