tips turun berat badan

Sekarang Masok Hari ke 21 berpantang. Berat trun 10 kg.dari 72kg Masa 9 bulan, sekarang dah turun ke 60 kg. Berpantang sendiri.makanan berpantang hanya la nasi putih panas+garlic crunchy+srunding halia bills+sayur rebus/sup. Itu je menu lauk pantang yg dimakan hari2.lauk ayam hanya sekali seminggu je husband masakkan sbb saya jenis x berapa suka makan daging.saya lebih kepada sayur. Ibu2 semua berpantang lauk apa.boleh Sher menu.kot2 boleh ikut n tukar slera.?

1 Trả lời

Sy pun brpntang sndri. Sy masak lauk mcm biasa ja. Suami masakkan. Paling tringin telur goreng mata dgn ikan bilis goreng berlada. Nseb sy jnis xalergik mkanan tu. Bertmbah nasik😅 berat sblum preggy 45kg. Msa mgndung 68kg. Now dh back to normal 45kg since ank 2bulan.. skrg anak dh setahun.

5y trước

Sedap tu sis telur goreng.saya nak mkaan telur rebus Pon Suami xsoh.suami terlalu ikut petua dulu2.😂alamat Nye makan sayur rebus dengan nasi je la sampai abis pntang.banyak trun tu sis berat.harap dapt gak capai angka 4 tu. 😁