Sangat risau?

Sekarang kandungan saya 8minggu 6 hari..Tapi time nak makan semua makanan saya muntah.Bukan setakat makanan sahaja air pun bila nak minum terus muntah..Memang macam tu karh kalau time kandung 8 minggu..Saya risau sangat sebab makanan tidak akan bertahan dalam perut saya terus nak muntah..??

1 Trả lời

Sy smpai brsalin pun masih loya sis..alahan teruk smpai 2nd trimster..mkn sikit2 tapi kerap ye.elakkn mknnan brlemak.minyak n pedas