VAKSIN COVID 19

Sekarang banyak kes kritikal untuk ibu2 mengandung. Ikutkan hati nak vaksin cepat2 sebabkan takut berjangkit. Tp bila ada dengar ada yang kata takut ada side effect pada baby and ada yg kata anak jadi cacat etc tiba2 buat jadi ragu2..maybe nk vaksin lepas bersalin je. Ada tak disini ada ibu2 yang pernah vaksin dan dah bersalin..share pengalaman please..thank you so much! #advicepls

11 Các câu trả lời

sy dh lengkap 2dose alhamdulilah xdak side effect ap² cuma lenguh tmpt cck je