Leher dan ketiak jd hitam

Sejak mengandung ni leher dan ketiak jd hitam..tolong la mommy2 sekalian suggest kan sy produk apa yg sesuai utk hilangkan hitam ni😭 apa2 petua ke utk hilangkan plss

28 Các câu trả lời

kalau saya.. saya guna Vaseline sbb kulit saya rasa gatal dan mudah berbau.. jadi saya gunakan Vaseline.. syukur lh dh balik putih dn rasa gatal dan bau pun hilang

Saya 2x pregnant, memang semua pelipat leher ketiak akan hitam mcm berdaki. Lepas bersalin hilang semuanya. Lepas bersalin scrub2 hilang la lepas pantang..

insyaa Allah lps bersalin nnt die hilang tp take times.. sy nk msuk 4 org ni sumer mcm tu leher n ketiak hitam mcm daki.. hilang jgk nnt tp amek masa lah..

biasanya org kata ngandung anak lelaki.. mcm saya mmg iyer..yg pompuan cantik jer..jgn risau..nanti lepas bersalin semua hilang..mcm magik rasenya..

Perubahan hormon tu puan. Akan hilang lepas bersalin nnt. Saya masa mengandung pun mcm tu. Sental dgn apa2 pun tak hilang

try nie sis..sya time mgandung Dan selepas guna nie.. alhamdulillah..kulit ok..0168531458..Saya egent sah product nie

Sama ngn sy. Gatal plak tu sbb kering kulit bahagian gelap tu. Jd sy pakai ceradan. Now dh kurang gatal n kurang gelap

2y trước

ceradan tu apa

sama..tpi saya taknak kisah dlu,nnti dh hbis bersalin bru cri ubat dia..sbb xnak jdi apa2 kat baby..

lepas bersalin nanti hilang sendiri . sy preggy 2kali habis semua celah jadii gelap sgat .

yaa saya ketiak hitam ...lepas bersalim skrg dh 7 bulan ketiak dah jadi warna asal