Muncung Itik

Sejak benda ala muncung itik d msukkan ke dalam faraj sy.. Berlaku pendarahan xhenti2.. Mmg normal ke.... Kandungan sy masih awal lg.. Sy sgt takut...... Ada yg mcm sy x?

2 Các câu trả lời

Bleeding atau spotting sis? Berapa pad darah? Ada bleeding sikit2 tu normal, dan sepatutnya berhenti dlm 2-3 hari. Tapi kalau banyak sgt kena refer Dr semula.

Bru 20w ..smlm kna speculum sbb sakit peut mngeras ..stkt ni msih skit n tkde apa" yg kluar