Keputihan confius

Assalamualaikum ibu² semua sy nak tnya tips or ubat apa yg berkesan tuk hilangkan keputihan...? sy nak bgtau kat doctor takut pula bila dgr ja pasal muncung itik tu 😑 kalau ke clinic swasta guna muncung itik ka juga...tq ibu² yg sudi jawab soalan saya ni 8w4d

1 Trả lời

keputihan semasa mengandung tu normal. yg tak normal bila bertukar warna dan gatal. bila melakukan seks bersama suami rasa sakit. jika ada tanda2 tu kemungkinan ada GBS. jangkitan kuman. keputihan tu kan tanda vagina kita tgh mengalami proses penyucian. badan kita ada sistem untuk bunuh bacteria dkt kawasan bawah tu. klau Pn prasan keputihan Pn ada tanda2 yg saya ckp tadi, Pn kena inform Dr masa cek. untuk buat test, positive GBS atau tidak.

4y trước

tq sis ku 🥰