selamat tinggal tidor malam ...

Sejak 30w ni waktu malam dah tak boleh nak tidor sebab baby akan buat segala aktiviti tak kira sudut dan sisi, akhirnya tak jumpa sudut yang selasa untuk tidor walaupun dah macam kubu bantal dah. Sekarang ni pagi je kena tidor sebab malam memang tak mampu nak tidor, ad ke yang macam ni ?

1 Trả lời

kita byk tido siang.. mlm dh start susah tido jgk sis.. same wif me 30 weeks.. huhu geram je tgk husband tido nyenyak mlm2..

5y trước

yep betul tu