36w

Minggu2 akhir nih mmg rasa asyik nak tidor je ke ? Rasa penat pulak asyik tidor jee ? Nak buat aktiviti lain pun tak tahu nak buat apa dah ? Kalau tak tidor rasa pening pulak kepala nih . Adehhhh . Padahal baru je bangon dari 3jam tidor tadi ?

1 Trả lời

Mmg kita akan rasa makin tak larat bila dah hampir nak melahirkan. Tapi, mommy tak boleh terus layan rasa lemah badan. Sbb nnt takut susah nak bersalin. Sbb bila nak bersalin, kita lagi kena banyakkan gerakkan supaya mudah buka jalan... tapi, jangan pulak terlalu lasak sampai boleh mengganggu pulak kesihatan...😊