Sakit pinggang 5 bulan pregnt

Salam mommies.. normal ke kerap sakit pinggang utk usia kandungan 5 bln.. kdg2 nk bwk kete pn sakit

16 Các câu trả lời

Sama lah sis sy skrng dah 27 weeks pun sakit lg. Dari awal smpai skrng sakit pinggang bile check Dr kata normal. Susu pun minum hari2 tak tinggal.

Sama..sya pun 5 bulan..mak sya ckp normal sbab perut nk kedepan dan punggung ke belakang..

Sama la kite 5 bulan jugak.. Nak tido pon xboleh kan.. Sakit dia tu mcm urat tegang..

Banyakkn minum susu.. tu tandanya kalsium kita dh kurang n baby serap kalsium kita..

Sama mcm sya sis.. tp start smlm sya RSA bby mcm kurang gerak.. normal ka

Normal. Sbb perut nk ke depan, punggung dah nak kebelakang.. bby membesar

Waalaikumussalam, normal tu sis. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin

Wsalam sma mcmsy Bby smkin bsar ...😊

normal sis . saya pon rasa skit skrg .

Memang sakit.. Kena minum susu byk