Bantal baby

Seeloknya, bayi baru lahir, baring tu kena flat atau berbantal? Saya fikir mmg kena berbantal. Tapi tula. Orang tua kata flat saje. Tak payah bantal. Sebab kepala dia lembut. Itulah.. bila takda pengalaman, maaf ya tanya soalan yang mcm ni, jadi nervous semua. Semua tak kena, semua nak tanya, due date esok ni ?????

5 Các câu trả lời

Tak perlu bantal sebab kepala dia tak kuat lagi untuk dia toleh ke sebelah bila rasa Susu nak terkeluar balik. Kalau xde bantal, mudah dia nak toleh. Nak pakai bantal pun terpulang tapi kna pantau selalu. Macam mak sy, cucu tu sesaat pun x tinggal hihi jadi mmg persan bila bby termuntah susu cpt2 lap n angkat

Tgk bby. Klu jenis yg bila tidur pndi kuar blk susu. Kena alas bantal lembut.. jgn tinggi sangat.. boleh beli bantal baby tu

5y trước

Kdg org tua pikir bantal ni yg tebal keras tu... Yg tu x blh

Tak perlu bantal. Anak sy 1st xpernah pakai bantal. Belakang kepala dia tak flat.

Takyah bantal sis.. Alas tilam tu je..

Flat je sis