Cerita Dgn Anak

Sedih sgt suami mcm xpeduli pon pasal kandungan anak no2 hurm... Xpernah pon nak usap ckp dgn baby dalam perut... Masa anak first rajin duk usap borak dgn baby dalam perut... Tp bila anak no2 mcm xambil tahu... Rasa down sgt tiap2 hri sedih sgt...

13 Các câu trả lời

I tak peduli dia suka ke tak , hapi ke tak ,yg penting saya hapi saya suka , kandang kala org ingat biasa la No 2 sebab dah pernah dpt no 1 .

Perasaan sis je kot tu.. Mana tahu masa sis tidur dia usap perut baby 🤗

Normal sis..kdg2 suami xtunjuk..