Usap perut

Mcm mne ya sy nak suami usap perut sy ? 1st preg dlu pon husb tak usap perut, utk 2nd preg ni sy teringin sgt kalau husb belai2 perut smbil bual dgn baby .. kadang rse sedih sgt, dia tak happy ke wife dia preg ☹️hmm Beli brg baby pon dia tak beli, dr 1st preg, Sy yg akan kmpol duit skit2 utk beli ap yg patot hmm

9 Các câu trả lời

mmg ada lelaki peel mcm tu kot.. mcm xteruja tp sbnrnya dia amek tahu.. suami sy pn gitu jg.. ank ke3 dh.. dia wat dono je 😅 kdg² sy mcm sis jg terasa tp cpt² tukar tune supaya xfikir mcm² n xterasa mendalam.. 2 ank sy sblm nie boy.. scan kali nie girl.. mau xteruja sy tp suami ckp alhamdulillah je.. hahaha.. geramkannn.. tp sy ckp xpe.. tu baru scan pertama & suami pn xikut masa scan tu.. so sy ajak suami utk scan kali kedua nnt nx month.. nk tgk reaksi dia mcm mana.. bab usap perut bila ada peluang sy selalu tarik tgn suami utk pgg perut.. sblm g kje ke time golek² ke time peluk saje² ke.. ank² kdg² tutup mata tgk peel sy tu 😂 bab brg baby mmg kne bncg dgn suami.. mmg sy bekerja n blh je belanja sndr tp sy nk suami fhm tggjwb.. cuma xdptlaa.nk brmewah bli mcm² mcm guna duit kita sndr.. bli yg pntg² je.. tp xpe atleast suami tau & amek tggjwb tu..

sy senang je sis.. mostly sy akan buat before tido, sbb sama2 baring nak tido kan. walaupun dia tengah main fon ke apa, sy akan tarik lembut tangan dia, terus letak kt perut pastu cakap baby nak dengar suara bapak dia.. awal2 cam awkward, sy buat hari2 lama2 dia akan faham sdiri sebelum tido dia akan buat.. selalunya dia akan ckp, "goodnight baby".. lepastu slow2 sy ajar dia, sebut la anak yang baik anak soleh ke apa, duduk elok2 dalam tu, semoga sentiasa sihat, nt akhir tahun kita jumpa ye, borak je.. sbb kalau bagitahu guna mulut, berbuih mulut pun xde dia nak pegang.. kena ada action dr kita hari2 baru la nak faham.. kadang bukan sbb dia x excited sbb dia bercerita je dgn kwn2 bini dia pregnant apa semua.. entahlah, maybe mmg wujud laki y camni😂

11mo trước

𝙬𝙖𝙪𝙪 𝙢𝙖𝙘𝙖𝙢 𝙩𝙪 𝙠𝙖 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙥𝙪𝙣 𝙣𝙖𝙠 𝙩𝙧𝙮.. 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙩𝙚𝙣𝙜𝙖𝙝 𝙢𝙚𝙣𝙜𝙖𝙣𝙙𝙪𝙣𝙜 𝙖𝙣𝙖𝙠 𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩 𝙝𝙞𝙝𝙞

cuba cerita pasal baby dgn husband setiap hari. baby tendang mcmana harini, baby aktif atau tak. kalau husband tak layan juga, malam malam waktu tengah rehat tu cuba la tarik tangan dia slow slow letak kt perut, suruh dia usap, cakap baby rindu ayah dia. kalau baby tengah tendang, cecepat amik tangan husband letak kat perut. mcm husband saya dia tak pandai lgi sebab baru nak jadi 1st dedi kan. so saya selalu cite kt dia pasal baby, letak tangan dia kt perut, nanti dia ckp la dgn baby. sebelum tidur dia akan cium. kalau nak kerja malam, dia akan pesan kt baby duduk baik baik dgn ibu ye jangan nakal nakal😁

Sis cuba lah tunjuk pic barang bby ke or video2 berkenaan bby.. Tgk apa reaksi dia.. Klu cara lembut lah.. Klu cara kasar sy tegur or ckp jew direct 🤣 Sbb sy ni jenis kasar 🤭 Semoga dipermudahkan urusan sis ya.. Doa gn Allah semoga hati suami sis lembut ya.. sy mampu bg nasihat cmtue jew 🫶🏻

kenapa lelaki ni dia tak rety nk tunjuk romantik ke, syg ke, excited ke. kalau marah pandai pulak tunjuk. dorg memang takde common sense eh. tak rety pikir kalau buat mcm tu apa kita rasa. buat mcm ni apa kita rasa.. hmmmmmm. suami sy ok je. sy tgk dri suami2 org lain laa..

husband saya alhamdulilah..setiap kali nak tidor dia kan usap dan bercakap ngn baby...dan lau saya rasa baby gerak dia pun nk rasa mcm mana..bab barang2 baby bila saya nak tu dia bagi la tpi berpada2 sudah cukup untuk beli keperluan sahaja..

awak kena bgtau husband la bab ni, maybe dia tak reti n tak faham. sbb laki kan bab mcm ni kurang sikit.

11mo trước

betul sbb laki saya pun jarang usap2 perut . dia kata takut perut meletup 🥲

Saya cakap je, abg cakapla dgn baby, bab barang baby mesti mintak dia sis

Pelik pula husband sis tu. Slalu laki ni excited nak dpt baby.

11mo trước

ramai je yg ade husb mcm ni..dorang sebenar nye bukan tak xcited tapi dorang tak reti nak tunjuk..bab beli barang baby tu pon sama..dorang bukan tak xcited cuma dorang fikir keadaan dorang nak bagi kita duit tu..lelaki akan rasa sedih bila dia tak mampu nak tunai kn ape yg wife dia nak..lagi2 dah dalam mengandung ni..kalau kate sis tak de masalah duit then try ajak dia pilih barang baby..kita as wife kne tgok n faham jugak situasi husb kita..ade husb yg nervous kalau bab2 anak tapi tak nak tunjuk then dorang react mcm tak de pape je (ego lah senang ckp)..kalau nak dia bercakap dgn baby tarik je tangan husb kita tu letak kat perut..banyak kn cerita pasal baby dgn husb..pasal baby gerak ke..suka tgok baby org tu gebu ke..tarik husb kita untuk ckp pasal baby..tu cara yg saya buat lah..