masa mengandung nii tersangat ii lh sensitif

saya jadi sedih sgt ii bila ada kenalan atau org yg sy jumpa bercerita pasal zuriat. bila dorang usap perut saya and berdoa semoga dorang pon diberikan rezeki zuriat sy jadi sedih. saya just mampu doakan semoga yg sedang berjuang dan menunggu cahaya mata diberikan rezeki❤️

1 Trả lời

Sama larh mcm sy pun spupu dah kwin 5 tahun tpi tadak zuriat lagi raya haritu sy blik dan berjumpa ngn dy lpastu dy usap ja perut sy dan dy pun berdoa semoga dy mcm sy dan ibu ngdung yg lain rasa sedih bila dy cerita psai anak dan mak dy pun kata teingin nak cucu 🥺