GDM

Sedih rasa ,baru pas kua hosp sbb hematuria . Hrini g kk nak checkup biasa,nurse bgtaw result mgtt haritu sangkut GDM bacaan 8.6 ? byk nye dugaan masa mgndung nie .

2 Các câu trả lời

Takpa sis.. Sy mmg ada diabetes dr sebelum mengandung.. After 8y tetiba sy mengandung dgn high risk.. Masa mengandung amik darah tau plak darah sy b negatif n resus negatif yg jarang sgt org ada.. High risk tuk sy dan baby.. Inshaallah.. Doa bnyk2..moga sis n baby baik2 ja..

5y trước

Aamiin2, smoga sis n baby juga shat .

Xpa sis..pregnant mum masing masing ada dugaan dia. Sy ada gdm & darah tinggi. Selang sehari kena g KK..baru ni pulak gusi bernanah. Kena cabut gigi..huhu..entah apa lagi dugaan yg mendatang. Sy baru 19 weeks

5y trước

Tp nurse sdp kan hti kita,nsb baik kena dah lewat 30weeks . So nak pantau tu xlama la sblm bsalin . Hrp2 dpt bacaan yg normal la start bsp 25hb nie😂 mgndung ni sy ad mslh anemia hb rendah,hematuria (kncg bdrah) ni tbaru gdm 😐