Tarikh dapat tahu sangkut GDM

Hi salam mommies sekalian. Saya nak tanya, biasa dalam berapa hari lepas minum air gula ya akan dapat tahu result sangkut GDM atau tak? Saya minum haritu hari Khamis. Harini Isnin KK takde call lagi. Maksudnya tak sangkut ke? #ingintahu #firstmom

5 Các câu trả lời

saya masa 6 tahun lepas mengandung yang sulung. nurse mmg tak call. next appt baru dapat tahu sangkut. Dan anak 2nd pun sama nurse kk sini inform masa next appt. masa anak 2nd alhamdulilah tak sangkut.

2y trước

bagi tips sis camana yang second boleh x sangkut

Mcm sy ituhari nurse yg jaga sy tu call sy pada hari yg sama masa sy minum air gula. Klu nurse tak call biasanya tak sangkut lah tu.

sy mnum pg.. ptg kk da call sangkut gdm🫣🥴

Selalunya kalau KK tak call, tak sangkut GDM la tu

2y trước

Keesokannya

Saya ritu, selepas seminggu klinik akan kol

2y trước

selepas seminggu tu klinik call inform result ok ke tak sis? ada kata kalau ok tak call.