Luahan perasaan

Sedih dan sayu sangat hati bila check upt pagi tadi -ve lepas dah delayed period 7 hari. Period saya mmg irregular sejak bulan 4 baru ni.. mil pulak asyik tanya bila nak +ve. Semoga ada rezeki saya dan suami lepasni. Doakan kami 🥲 #senyumandlmtangisan

Luahan perasaan
16 Các câu trả lời

hmm btul sama2...sy pon pnah gugur.. smua ckap xpa lpas gugur ni cpat lekatnya..jngan risau..tp sy stahun lbh xdpat jga..mula la tiap kali org jmpa tnya ehh xda lg ke..nti org lain plak dtg sntuh2 perut bila nk ada ni..smua mcm tu..pdhal husband okay je..org lain je yg beria2..jd annoying taw x..bkan kta x mau...da bnda ni smua kan rzeki n ktentuan dr Allah..tp Alhamdulillah skrng sy da lekat..cma time plan btul2 nak dpat kan bby ni..sy btul2 rehat..xbuat keje berat2..btul2 xnak stress..hri2 doa.. alhamdulillah Allah mkbulkan..cpat atau lmbat Allah bg jga..dia thu masa yg ssuai utk kta🥰..banyak2 sabar ya sis..huggg

sis kena bnyk² sabar...mcm sy setiap Kali balik kg adik ipar,kakak ipar..mil sy Akan tnya bila nak Ada anak...ya Allah sebak dihati Allah saja yg tahu.. mengalir air Mata ni kdg2 org tnya sy mcm Tu....sy pon Masih TTC ...Masih menanti...sape je yg dah kawen xnk zuriat..xnk pregnant...mestila nak tapi Allah dah tulis perjalanan setiap rezeki Tu Kan..bukan sy x usaha,..sbb sblm ni sy chemical pregnancy...smpai skrg xda rezeki lagi... skrg ape yg org ckp sy just Amin Kan saja..mudah2 Allah makbul Kan DOA² yg depa ckp Tu..☺️😊

Sabar ye awk. Sy pernah ttc 6 tahun. Allah saje yg tahu macam mana perasaan bila orang2 terdekat yg baru kawen terus mengandung. Happy tu memang happy bila kawn2 & saudara pregnant kan. Tp ada jgk terselit rasa sedih tu. Sy sampaikan klw balik kampung malas nak pegi ziarah orang sbb nnt mesti ada yg tnya dh ada isi ke belum. Tp lama2 dah jadi lali. Sy pilih untuk enjoy puas2. Sy x nak pikir sangt. Ikut lah ape orang nak cakap. Kita cuba yg terbaik. Selebihnya Allah yg tentukan. Dia lagi maha mengetahui. Insya’allah.

Semoga ada rezeki buat pejuang garis 2,pendapat saya kalau nak plan preggy ni,amalkan makanan yang berkhasiat,contoh sayur sayuran dan buahan.cam saya sebelum ni saya amalkan makanan yang sihat,tak lupa kurma,dan makan folic asid.Bulan 3 saya plan,alhamdullilah bulan 5 last period,now kandungan dah 9 week 6 day.Semoga allah permudahkan semuanya.Dan elakkan stress selama nak planning preggy 😉😊

banyakkan bersabar sis .. jgn lupa jugak sentiasa doa agar dikurniakan zuriat tepat pada masanya .. sis kena buat hal mcm biasa positif kn diri, happy kn diri buat laa apa2 untuk lupakan sementara dan InshaAllah masa yg tepat tu akan dtg.. sye pernah rase tu tpi syee taknak layan sgt sye pergi jalan2 buat diri happy.. jgn sedih2 rezeki Allah akn dtg tepat pada masanya ☺️

i feel u sis, dulu saya pun macam tu lepas kguguran, punya lah berharap garis dua.. rupa² nya 1 je. punya lah kecewa, sakit sangat sampai menangis² kat husb, sbb saya terlalu berharap. dari pada situ lah saya pasrah je x nak berharap dah alhamdulillah period dtang 2 kali lepas keguguran tu terus lekat

11mo trước

eemm klau x silap la dalam 11 minggu camtu kot

saya pun pernah hampa kecewa sampai mngis mgharap lekat .. dari tahun lalu mghrap .. 3bulan lalu beli banyak banyak upt opk .. tapi sama juga hampa .. tapi berkat sabar dan doa .. bulan ini saya positif hamil .. syukur. . ALLAH bagi juga akhirnya semoga sis bgtu juga Aamiin 🤲

semoga ade rezeki sis dan suami dan buat semua yv masih TTC.. Sy usaha dan ikhtiar salah satu cara yg di ajarkan dan di sampaikan syeikh zainul asri...dan selain ikhtiar dgn makanan,sy sentiasa amal doa nabi zakariah,doa nabi ibrahim..semoga ada manfaatnya buat kalian

sis try amal mnum rebusan kulit kayu mnis cylon.sy sblm ni slalu ggur kntung kosong 4kali.lps amal mnum tu sbulan je lekat blk.Alhamdulillah. .ade janin.skrg bru 9week.smiga ade rzki sis.

Sy haritu chemical pregnancy.. mak mertua suruh amalkan gulsan pati delima. Alhamdulillah lepastu terus lekat. Asbab dan rezeki.. jangan risau sis. Cuba lagi..