Irregular period

Masa lewat period seminggu dah check upt -ve. Esok pulak dh genap 2 minggu masih belum period. Masih ada possibility kan utk +ve 🥲saya msih berharap berlaku late implantation since period saya tak teratur.. doakan ada rezeki saya dan suami bulan ni 🙏🙏

9 Các câu trả lời

Hi sis.. sy just nak share pengalaman sy. Sy irregular period juga. Setiap 40 hri - 45 hri baru period balik. Sy kalau nak tahu waktu subur sy, sy akan perhatikan egg white. Kalau dah menghampiri egg white tu sy akan bd sehari skli @ 2 hri skli smpai la egg white tu keluar abis. Sentiasa sediakan opk untuk cek waktu subur bila. Tapi untuk irregular period mcm saya ni sy suggest 12 hri lps hari last period tu baru cek opk. Nanti mst akan jumpa peak opk. Nanti lps 2 minggu cek upt. Alhamdulillah sy dah 2 kali berjaya pergnant dgn cara ni cuma kandungan pertama tak berjaya tapi sekarang tgh prgnnt blk.. Semoga ada rezeki buat sis juga😊

Saya juga irregular period. 5years ttc. Sebelum2 ni setahun brp kali je period.. Paling mengejutkan sblm dpt tahu peknen, setahun tu sekali je period. Lpstu selang2 lg. Sampai saya pn dah mls nak amik tahu. Hujung2 eh tibe2 peknen. Mcm mimpi lak masa tu. Sbb baru 2bulan tak period. Rezeki tak kenal alamat.. Rilek2 je sis takyah fikir sangat..biarlah mulut org nak kata apa..saya sampai ada makcik ni siap ckp sungguh2 suruh saya usaha. Kang usaha btl2 depan mata dia baru ada akai. Hahah. Btw bby pn dah nak masuk 6m dah. And semoga dipermudah urusan sis ☺️

Pengalaman saya yg irregular period, bulan 11 saya tak period.. masuk bulan 12 (5/12 )saya period, pstu bulan 1 ingtkan tak period dah rupanya pregnant.. due lari sebulan dari tarikh period.. kalau ikutkan due date saya ikut period 12/9, tapi doktor ckp mungkin tarikh subur lambat, jdinya time scan baby baru dapat due date ikut panjang dan berat baby, jdilah due date saya 9/10.. lari sebulan jugak due date tu.. harap ada rezeki sis dan suami dikurniakan zuriat secepat mungkin.. aamiin❤️

Sy pon irregular period, tapi last period bulan 5 .. last month test upt tapi -ve .. bulan nie tggu period, xperiod² .. smlam terus prgie scan rupanya pregnant 5minggu .. Ttc 1thun . Sy doakan smga dipermudahkan urusan awak dan suami 🤲🏻

semoga ada rezeki sis🫶🏻 sy period regular, tp masa lekat tu, lepas delay sebulan baru +ve.. itu pun bila g scan, baru 4w masatu, baby menjadi lambat, so mmg xleh ikut tarikh last period.

sy msa test upt tk clear sgt klau baru2, pastu try lg mggu dpn samar2 jgk then repeat lg mnggu sterusnya alhmdulillah teran double line

Sama sis. Saya pn esok genap 14 hari delay period. Tadi test masih -ve. Semoga ada harapan buat kita. Insyallah

InsyaAllah.. doa byk2 sis

doa byk2 ya