Air Gas

Sebelum pregnant , memang tak gemar minum air gas. Tapi dah pregnant ni, asyik terasa nak minum je. Selalu jugak menahan diri nih. Tapi tadi tak tahan, beli dan minum juga. Hopefully baby 12week ni kuat. Ada tak siapa2 kat sini yang terasa nak minum air gas jugak waktu tengah pregnant ? Pepsi, coke and etc.

10 Các câu trả lời

sy teringin nak minum coke. jadi husband bg sy minun seteguk je utk hilangkan craving tu. jadilah.. tak berani nak minum banyak sbb nurse dah pesan kan jgn minum. Nurse cakap kandungan 9 bulan baru boleh minum air gas. 😅

5y trước

Alright.😉

Sama la.. sblm pregnant mmg tak minum pun air gas. Lepas pregnant tetiba teringin minum. Tapi tak minum pun. Risau mnum nanti nak lagi 😂

5y trước

😂

kalau mmg teringin sgt sis,minum buat rasa jee sis.. jgn minum 1 botol tuu terus. Mcm coke tuu,kuat gas dia

5y trước

😂

saya balun drpd awl2 preggy.. alhamdulillah skrg dh 23w.. hehe semoga dipermudahkan urusan kita semua..

5y trước

InshaAllah. Aminnn

sy pon sama .. sblom pregnant x pndang pon air gas tu .. hihi .. skrng minum sikit je buat rase 😁

5y trước

dh la tempat kje mmg ade air gas .. tahan nafsu je nk mnum lg 🤣

Boleh puan.. Tapi jgn kerap sbb byk gula...

5y trước

😉alright

sy bbrp buln lps.. berbuka puasa kerap i gas.. seminggu lps tu gugur.. kerap tp x byk.. sayu rse hti

5y trước

alhamdulillah sekrg bru msuk 10minggu... agak berjga2 pmknn..

Sy minum je sis.

5y trước

😍 yeay

Saya minum buat rasa & hadkan pengambilannya. Teguk banyak tak berani sebab risau beri kesan kepada kandungan. Lepas tu minum air masak. 😉

5y trước

😀 Alright. Hee

✋mula2 tliur tngok 100plus.. pastu pepsi..😅 ish2.. tpi limit la.. asben minum siap sorok2.. da tau kita pntang tengok..mesti nk juga..

5y trước

😂