Minum air coke / pepsi

Hi , saya pregnant 8 week . Teringin nk minum air gas . Boleh tak ya minum sikit ?

2 Các câu trả lời

kalau bole elakkn first trimester ni. sbb baby sgt fragile..air gas mcm coke dgn pepsi bole sebabkn cramping ..biasa sye minum mesti period..ni tgh pregnant sye tahan lg..teringin ais krim soda tp sabar je la.. lg 5minggu kena tahan dulu

jika teringin sgt..sikit boleh la..buat raso2...jgn hbsksn se tin or sebotol..bg lps tekak