Pregnant week 7 Boleh tak minum air gas

Boleh tak minum air gas.

4 Các câu trả lời

Saya minum ja sbb nk bagi sendawa, awal2 pregnant selalu sangat angin. Tapi minum kauntiti sikit jer n jarang2. Alhamdulillah sekarang masuk week 8 dah tak da angin sangat.

Jgn minum bnyk2, buat rasa2 je oklah, sy time preggy mmg tak sentuh langsung air gas, maggie, dan makanan2 yg tak berkhasiat.

1y trước

tu la. dulu meggie pon jarang2 makan. sekarang tgok org makan meggie terliur

Sy masa 8w minum je sikit. Minum ala kadar je 😊 buat rasa2 je

Sy minum time 5 weeks sebotol juga😁