berat badan..

sebelum preggy anak first, berat 45kg, sebelum bersalin 64kg. sekarang preggy anak ke dua, berat sebelum preggy 49kg now 37minggu 73kg. mendadak sangat naik, nurse pun terkejut, tapi cek gula semua ok, hehehe. ibu2 berat korang ok x? ada x yg mendadak naik camni?

18 Các câu trả lời

Sebelum 84 skang 28w 88...isauu jgk sbb naik xbyk.tanya doktor doktor ckp xde masalah..fuhhh lega😅

berat saya sblm mengandung 42kg , skrng dah 39 weeks 56kg. after bersalin hope dpt jejak 35kg 😆..

Wahh.. Sis dpt balik berat asl ya. Even anak ke2. Sy susah betoi nak turun 😅

Sy sblm preg mmg dah cecah 60kg..lps preg now 28w 71kg..

Sebelum preggy 76kg Skrg 35 minggu 75kg 😁😁 Maintainn je

5y trước

😁 sy mkn mcm biasa je. Nasi beras perang. Buah2an, sayur2an mesti mkn. Sy xselalu mkn bende2 manis,fastfood. And most of it. Banyak jalan sis.😁 sbb nk exercise mmg payah laa sikit kan.

Sy sblum pregnant 69kg.. Skrg 27w 75kg 😋😋

Sblm preggy 56kg. Now 36weeks, 66kg 😅

sbelum 65kg now 34w 82kg 😂