berat badan..

sebelum preggy anak first, berat 45kg, sebelum bersalin 64kg. sekarang preggy anak ke dua, berat sebelum preggy 49kg now 37minggu 73kg. mendadak sangat naik, nurse pun terkejut, tapi cek gula semua ok, hehehe. ibu2 berat korang ok x? ada x yg mendadak naik camni?

18 Các câu trả lời

Sy sblum preggy 47kg.Sblum bersalin 63kg😂.naik mendadak smpai nurse risau.minum air gula kli kedua tup kne GDM then control mkn.kne lak check drh tiap2 hari😂.huhuhu.ank 1st lar ktekn mkn xingt dunia.hahaha.ank da 16 month bru dpt berat sipi2 asal 48kg

Anak ke2 ni mcm cepat ja naik berat kn sis.. sy dlu wktu preggy ank first 7kg naik sepanjang kehamilan. Skrg preggy ank ke2, baru 21weeks sudah naik hampir 6kg. Klau smpai bersalin xtau la naik smpai berapa kg.😂😂

Sblm prgnt ank 1st 45kg smpai bsalin 55kg, lps 3bln bsalin 48kg. Sblm prgnt 2nd 47kg smpai bsalin 56kg, 3bln lps bsalin 47kg Sblm prgnt 3rd 47 now 26w 52.5kg..

Me bfore preggy 67.8kg.. Pregnant 1st trimester smpai 16weeks 62.5kg..then start 2nd trimester naik 64.5 ke 67.8. Now da 28w n 4d brt dh cecah 70kg..

Sy tngh mngdung anak 1st..Sblm mngdung berat 46 kg tp skrng dh 66kg 😂😂..Terkejut doktor..Harap lps beranak berat back to normal laaa

5y trước

Yup sama..Smlm p scan doktor ckp baby berat 2kilo lebh jee..Tu dia trkejut sy berat banyak 😂😂😂..

7 weeks pregnant berat 49...skg 28 weeks dh 57.4 kg..huhu..normal ke ad org cm tu gak..rsau plk..naik mndadak..huhu..

Sy pula sblm preggy berat 42kg ni dah 27w berat 52.5kg huhu naik mendadak next appoiment cek gula dah nervous pula 😆😂

Sy pulak ank 1st dr 40 kg da 9 bulan 52kg skrg prggy 17 week dr 49kg da cecah 53kg.ermmm..agak2 kena mrh ngn nurse x😂

Sblm preggy 59kg...sblm brsalin 75kg. Skrng bby 65ari tp sy still x dpt berat asl...skrng berat 66kg...

sy punya 57kg before pregnant ,39weeks 71kg .lepas sebulan bersalin ,59kg balik .sekarang 55kg hahaha