Hi mommies

Sebelum ni saya punya hb 12.5. Tetibee checkup semalam turun 10.7. Ada apa apa tips tak mommy. Makan ubat semuanyaa muntah. Last makan maltofer pun muntah. Kat ruma ni macam farmasi dah macam macam ubat ada. Sekarang dah kena ulang alik kk 2minggu sekali. Sekarang dah macam kerap pening. Sebab dah anemia. Doakan saya dipermudahkan urusan ibu dan anak.

2 Các câu trả lời

saya makan ubat new obimin, first buka buku pink dlu hb 12.5, skrg ni maintain 11 je. itupun nurse dah bising. Nurse sruh makan ubt tu dgn air sunquick tanpa gula, ataupun air masak perah limau nipis. Sebab nurse cakap lagi cepat penyerapan ubat tu. Nurse suruh elakkan amk kafeine, teh, koko, kena banyakkan makan buah, sayur.

semoga dipermudah