Makan ubat muntah tak?

Hi mommies siapa kt sini alahan teruk sangat? saya setiap kali makan akan muntah teruk sangat. Macam macam tips saya cuba last sekali pergi klinik makan ubat muntah je. Tp mostly orang2 tua marah makan ubat ni? any sources tak ubat muntah ni ada apa ap effect ke pada baby? help

2 Các câu trả lời

Hmm orang2 tua tu doktor atau bukan? 🤔 Kalau bukan, abaikan je awak. Ubat muntah tu doktor yang bagi kan. Jadi tak perlu risau 😊Ramai ibu mengandung yang ada alahan teruk makan ubat muntah. No effect on baby. Apa2 awak terus direct tanya doktor tau.

klu dktr yg bagi ubat tu, means ibu mengandung boleh mkn lah.