Hi mommies.

Sebelum ni saya punya hb 12.5. Tetibee checkup semalam turun 10.7. Ada apa apa tips tak mommy. Makan ubat semuanyaa muntah. Last makan maltofer pun muntah. Kat ruma ni macam farmasi dah macam macam ubat ada. Sekarang dah kena ulang alik kk 2minggu sekali. Sekarang dah macam kerap pening. Sebab dah anemia. Doakan saya dipermudahkan urusan ibu dan anak.

1 Trả lời

Saya banyakkan makan buah2 mcm jambu batu, jus delima yg original. Ubat2 pun doctor bagi saya tak banyak, just acid folic (setiap hari) & multivitamin (3 hari sekali). Maybe sbb hb cantik kut