Susu badan

Sebelum baby keluar wad, sy pump susu, susu banyak, bila sy start direct susu badan to baby. Susu jadi sikit. Kenapa eh.

3 Các câu trả lời

sama mcm sy. sbenarnya makin anak kuat hisap susu kita scara direct akan mnyebabkan susu badan kita makin meriah. mcm kita pump susu kita keluar banyak. so penghasilan seterusnya makin bnyk...

susu bdn keluar ikt keperluan. More demand, more supply. Asalkn baby kenyang x merengek dh ok.

macam mana puan tau susu jadi sikit?