susu badan tak keluar

kenapa eh lepas susukan baby first time lepastu susu badan dah tak keluar. macam mana nak pam susu ye? adakah sebab susu badan saya takda?

5 Các câu trả lời

Makan kena cukup sis, try mkn or minum apa2 yg blh jdikn milkbooster. Contoh air horlicks ke, kurma, roti jagung. Mindset kena slalu pikir “susu ada”

hari pertama kedua susu mmg slow sikit..tapi.susu tu mmg ada..kerap bagi anak susu dan. mak.kena minum.air susu ..air suam2..makan ckup.insyaAllah

Hari pertama kedua memang keluar sikit. Baby pun minum tak banyak perut kecil lagi. Keep susukan baby inshaAllah susu keluar ikut demand baby

breast ade rase keras ke? try urut2, tuam dlu breast kalo keras.. then try marmet.. gune manual breast pump pon ok.. sy 3hr bru susu kuar

Cuba marmet dulu