Lupa last period

Sebelom ni memg sy ada tanda period sy,lepastu miss 2bulan, calendar lama tu dh buang. Tiba² preggy, sbb sy plan tu lepas raya. Kalo pegi scan memg xboleh detect secara tepat ke berapa minggu & hari?? Tolong, sy xbuat buku lg, risau nak jawab soklan nurse nty ?

1 Trả lời

boleh detect berdasarkan scan..sy haritu pun preggy detect by scan..papepun scan dulu tgok due date bila pastu buka buku bgthu nurse kata lupe last period bila..nanti pepandai la nurse kira.jagna risau ok momy hehe

5y trước

tq sgt² sbb bgtaw,alhamdulillah risau,hihi