contractions dan perut megeras

Nk tanya sakit contractions tu memg Lama ke? Sy ada simpan brpe minit sekali... Tapi bnyak yg syg xdapat nak simpan sbb sakit sngt. Kalau sakit gini, memg contractions ke? Ni Baby first.. Jadi sy xtahu sakit contractions mcm mana.. Sy haritu cek Doc kata bru 1cm. . Tanda lain xkeluar lagi. Skrg dah 37 Week

contractions dan perut megeras
1 Trả lời

contraction memang lama .. tepok diri smbil berzikir utk kurangkan rasa skit tu .. sya buat mcmtu slalu .. bukaan baru 1cm, nanti2 bukak besa laa tu .. kalau dpt berjln , berjln2 jugak utk percepatkan bukaan tu .. btw , semoga dipermudahkan 😊

5y trước

hehehe , x ape bertnya utk tahu 😊❤ semoga dipermudahkan 😄