⚠️ AWAS Jenis ruam yang sering berlaku kepada bayi baru lahir!

Sebagai ibu dan ayah kita perlu tahu jenis ruam bayi yang biasanya kerap berlaku ketika dalam tempoh berpantang kerana keadaan sekeliling yang panas dan lembap. Ibu Ayah pernah tak hadapi masalah ini? Bagaimana anda dapat tahu itu ruam dan apakah tindakan yang anda ambil? Jom kongsikan tips anda dekat new parents jom :) Mari baca lebih lanjut di sini:https://my.theasianparent.com/jenis-ruam-bayi

⚠️ AWAS Jenis ruam yang sering berlaku kepada bayi baru lahir!
8 Các câu trả lời

saya nak tanya mon..bayi umur 24 hari tiap kentun kluar bab itu wajar gak sih.dan bab nya itu berbusah..

kalau ada contoh gmbr untuk setiap ruam lg better

Perkongsian terbaik 👍

cuaca panas. ruam susu.

tidak

👍🏻

ye