Kalau 10 weeks masih belum buka buku merah, dikira lewat sangat tak?

Sebab tunggu husband ambil cuti..

25 Các câu trả lời

Saya buka buku masa 8 minggu sebab misi datang rumah cari 🤣 padahal saya pergi hospital sbb sakit mungkin sebab doktor call klinik tempat saya duduk ni suruh saya buka buku 😭 setiap 2 minggu sekali husband kena cuti sbb nak hantar saya pi klinik, kadang risau takut bos tempat kerja Husband marah, saya ada masalah sangkut urine test 😭

Saya baru pergi masa kandungan 4 week, Dr suruh dtg lagi bila dah 10w utk buka buku pink..sbb bila 4w..janin tak nampak lagi, so Dr tak boleh nak ukur baby...😊

Sy msuk je tahun bru nti bru nk pi wat..abglong sy sruh pi wat 3bln nti..mber2 sruh wat awl snng nurse nk pantau nti..sy jd pening..sy bru 7week minggu ni..

Sy bukak buku kali ni 11 weeks. Nurse tanya naper lewat 😀. Sy jwb sblm ni alah teruk x larat nk tunggu lama2 dkt KK

ok je kot. Sy plg lewat 4bulan kandungan, sebab ingatkan kandungan x menjadi sebab asyik bleeding.

xde lah lewat sngt tuuu...sya hri tu pun 17week bru bukak buku...nurse xckp ape2 pun...

Tak pun wak.. kita dulu 12weeks baru hegeh nk bukak. Nasib x kena marah dgn nurse.

Sy buka masa 4w, elok awalkn at least boleh pantau keadaan bby and diri sendiri...

Sy bukak masa 12 minggu. Coz tak tau pregnant. Alhamdulillah nurse tak marah.

Dlu nurse ada gtau lbh baik buka buku pink sbelum kandungan busia 3bulan sis.

5y trước

Ok thank you infonya ☺️