Buku merah, buntu ni first time

Kalau buka buku merah, memang husband pun kena ada sekali ke?#firstbaby

14 Các câu trả lời

sy pergi sorg n tny dlu.. then bru sy twu skrg kne buat appointment online. dtg bwk copy sijil nikah dgn copy ic suami isteri.appointment tu yg pnting. plih tarikh nk dtg. mse sy tu nurse di klinik dh tentukan bila. nnt waktu online isi tarikh dia bg

call tanya klinik yg awk akan follow up. setiap klinik tak akan sama prosedur dorang. tmpat sy ni husband still kena dtg sebab akan buat ujian HIV & husband pn perlu t/t borang2 berkaitan. seeloknya call dulu tanya then apply appointment date

Tak payah Ada husband boleh sis ..pegi sorang jee .just bawak Surat nikah copy ..bil api atau air ..then photostat ic husband and Kita je

Xyah. Musim covid ni lg xperlu ramai2. Semua kena buat sndri. Tp kena buat appt dgn klinik dulu xleh walk in ja . Kalau kt kl la

kalo tmpt sy,hsbnd kna ada skali .. sbb hsbnd pn kna ambil drh time buka buku merah ritu ..

xperlu. klau gov bwak copy sjil nikah n test utp. tpi ade gov yg x perlu sijil nikah.

Kalau first time nak buka, husband kene ada. Sbb nak kene test hiv utk suami.

xperlu..bwk salinan ic puan& suami & salinan sijil nikah je.

Tak pyh ada hsbnd pun pg skali sis. Blh pg sndri je...

Tk perlu sis. Cma bawak sijil nikah ori. Tmpt sy cm tulah

4y trước

Kan sis. Nnt nk buat hiv test amik darah tu pun husb tak perlu ada. Sbb yg kena amik darah si ibu je. Si ayah tk perlu.