Ada x mommy mcm saya?

Scan hari tu 7 weeks tp doc ckp kantung kosong😥sruh dtg scan lg 10week nt.. Sya perna ggur sblm ni bln9 tahun lepas..

1 Trả lời

Hi sis. Mcmna sdh kndungan? Jgn risau sis. Sy pun prnh mcm tu. Hmpir 2 bulan da lmbt period. Then chck upt positif. Ingtkan scan masa 2 bulan tu da boleh nmpk janin. Sedih sngt msa tu. Sbb kantung shja yg nmpk. Size kntung pun kecil sngt. Slps 3 minggu lgi tu sy tnggu utk next scan. Kali ni klinik lain pula sy pigi scan. Doc scan2 perut sy then baby pun klihatan. Dlm jangkaan 8minggu da. Tp doc susah mau ukur estimated size bby. Hati jadi senang sbb boleh nmpk denyutan jantung kelip2. Bykkan fkir yg positif ja ya sis. Bykkan rehat. Jgn buat kerja yg berat2.

3y trước

Syukur sis.. Kndungan ok. Skg da 37w+☺️