7 Minggu tapi Kantung Kosong lg

Sy da masuk 7 minggu tadi pegi scan doc ckp x nampk apa2 kosong. Ada bloodspot kuar sikit and doc bg ubat kuatkan rahim. Minggu depan doc suh dtg scan semula. Sapa pena ada pengalaman mcm ni. Harap2 xde benda lain jadi

7 Các câu trả lời

Sy peranh Masa anak pertama dulu .. sedih sangat tapi doa banyak2 sis .. sy 9 week Bru nampak tu pun kecik je .. doctor Cari Tak jumpa, last sekali sy doa semoga Ada baby .. sekali doc scan ckp baby sorok tepi .. Masa tu doc nk chek dari bawah dah tapi sy ckp Cuba doc check lagi sekali ..

Last week sy ada spotting..Doc scan dpt 7w1d dan kantung sy kosong..Doc buat speculum, ckp laluan tutup rapat tp ada lapisan lendir+ darah skit..Doc bgi MC suru rest and dtg lg scan after 2-3weeks..Semoga baik2 shja..🙏🙏

Pena jadi mcm ni dulu. Scan tak nampak apa2. Mingu depan scan ada nampak dah tp bentuk tak menjadi... Doc suruh g hospital sbb kemungkinan kena cuci. Mmg sedih sgt. Tapi harap awk semua keadaan baik2 je. Doa byk2

pernah jadi mcm ni.. Bila scan sekali lg seminggu kmudian baru nmpk.. Ank dh 6thn.. yg sekarang risau jd perkara sama.. dh 7minggu still x pergi klinik lagi

sama tpi baby ada masa scan 9minggu.. lega dah nmpak baby. 2x repeat scan kosong. kali ketiga tngok baby dah terbntuk dgn comelnya🤗

7 weeks mmng xkn nmpk bby klo scan dari perut.. klo scan dari bawa baru akn nmpk

semoga baik2 je...bykkn bdoa..smga pn kuat bby pon kuat..