Ada mommy’s yg da scan baby 17weeks ke ? jantina pn da bleh nampak ? Mak cakap baby besar, tkot salah kira 🤭

Scan 17weeks

Ada mommy’s yg da scan baby 17weeks ke ? jantina pn da bleh nampak  ? Mak cakap baby besar, tkot salah kira 🤭
2 Các câu trả lời

Seawal 14w dah boleh tau jantina. Tapi depend pada baby tu nak tunjuk ke tak. Cm saya kesian sikit, dari anak first sampailah yang second ni paling susah nak tengok gender diorang. Yang first suka sorok2, yang second pulak tak reti duk diam dalam perut

Sy masa 16 weeks dah nampak jantina baby. Ada mommy lain kt sini 15 weeks scan nampak dah

3y trước

Yeke.. kite ingt kite salah kira da